
GAÜN Rektörü'nün Eşi Mehtap Yılmaz'a tepki büyüyor
Tatanka Maarrem misafirin kızına da yürümüş! Tövbe tövbeee):
Akit Gazetesi'nden kovulan ve son olarak Milli Savunma Bakanlığı Bütçesi görüşülürken dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar tarafından hastanede ziyaret edilen Mehtap Yılmaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yine gündem oldu.
Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) Rektörü Prof.Dr. Ali Gür'ün eşi olan Mehtap Yılmaz'ın CHP'li Muharrem İnce hakkında Twitter hesabından yaptığı Tatanka Maarrem misafirin kızına da yürümüş! Tövbe tövbeee): paylaşımına takipçilerinden sert yanıtlar geldi.
İŞTE O PAYLAŞIM VE GELEN TEPKİLER
7'sinde 7 sığırı güdemeyen Muharrem İnce'nin, 27'sinde sıvacı.. 29'unda da nasıl politikacı olduğunu... Ayrıca;…
08:42 - 19 Oca 2019
Ne gevşek kadinsin sen.kendini bide gazeteci diye adlandiriyosun.maaremm degil.muharrem.allahin isimlerinden birtanesi.adama saygin yoksa, buna saygin olsun.yurumek kelimesini solemicem bile.gevseksin gevsekkk.
Funal
Bi kendi pisliklerinize dön de bak Pislijlerinizi böyle örtemezsiniz .
engin.e
Acaba yürüdüğü o kız sen olabilirmisin??? Aklımda deli sorular...
Gönül Arslan
Bu meziyetlere sahip olmasanız chp de nasıl yürüyeceksiniz mehtap hanımcım.dogru bir ADAM varmı chp içinde derman için.
Safak Yilmaz Bayliss
Konuştu çok bilmiş /hiç bilmiş !
Deniz Yilmaz
Çok kötüsünüz çok.! Belaltı basit insanların karalama tarzıdır.! Bir kadına yakışmıyor bu laflar.!
Soner
Bunların siyaset yorumu böyle iste. Ağızları fosseptik çukuru gibi. Işleri güçleri bu. Belalti
Necmi Doğaneseliks
Mehtap Hanım “maarrem, sülüman, bilo, Selin” vs gibi insanların isimlerini deforme ederek yaptığımız üstün gazetecilik ile Pulitzer (Uluslararası prestijli bir gazetecilik ödülü) alacağınızdan eminim. Aşkolsun, bravo!
Safak Yilmaz Bayliss
Bir şiiri bile anlamayacak kadar sığ bir bakış açısı..siz hiç yaşamamışsınız...boşa geçmiş yaşamınız.Arkadaşım olsanız (bu bakış açısı ile mümkün değil gerçi)sizi şöyle kucaklar ve derdim ki ,boş işlerle uğraşma..
JFK
Senin topcu baskan oluyoda sivaci neden olmasin sillik
bahattinjalil
Yürümek ancak sizin tarikatlara mensup tur mehtapçığım imam yürür müezzin yürür şuh yürür şeyh yürür sanada yürümüşlerdir iyi bilirsin
Anadolu
Delimisin kadın. Komik oluyorsun bu saldirlarinla. Adam yazmış. Sen yazamıyorsun hatta anlayamıyorsun. Problemin bu.
Yorumlar (3)
Yorum Yaz