CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşini ziyaret ettiklerini açıkladı.
CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, ‘‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasını duyar duymaz İstanbul’a yola çıktık. Önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Sayın Dilek İmamoğlu’nu ziyaret ettik.’’ ifadelerini kullandı.
İmamoğlu ile birlikte Murat Ongun ve bazı kişiler hakkında da gözaltı kararı verildiği bildirildi. İmamoğlu’nun evinde arama yapıldığı belirtilirken, Murat Ongun sosyal medya hesabından gözaltına alındığını duyurdu.
Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda durumu şu ifadelerle değerlendirdi:
“Bu saatten sonra Ekrem İmamoğlu Türk milletine emanettir.”
Sitemizdeki dış bağlantılar referans amaçlıdır, dış bağlantıların içeriklerinden kuruluşumuz sorumlu değildir.
Yorum Yap