Gaziantep ve Şanlıurfa’da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için cazip fırsatlar doğdu. Belediyeler, her iki ilde toplam 16 arsayı satışa çıkarıyor. Fiyatlar 34 bin TL’den başlıyor ve arsaların büyüklükleri ile özellikleri de detaylı olarak açıklandı.
Gaziantep’in Oğuzeli Belediyesi, 26 Mart’ta saat 09:20’de 15 adet arsanın satışını gerçekleştirecek. Arsaların büyüklükleri 56,69 metrekareden başlıyor ve geçici teminat bedelleri de 3 bin 402 TL’den itibaren değişiyor. Oğuzeli’ndeki arsaların fiyatları ise 34 bin 14 TL ile 1 milyon 100 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye Belediyesi de 26 Mart’ta saat 11:00’de bir adet arsanın satışını yapacak. Bu arsanın büyüklüğü 2 bin 841 metrekare olarak belirlendi. Eyyübiye Belediyesi’nin satışa sunduğu arsanın geçici teminat bedeli 2 milyon 640 bin TL, muhammen bedeli ise 88 milyon TL olarak açıklandı.
Her iki ilde de satışa sunulan arsalar, farklı büyüklükleri ve fiyatlarıyla yatırımcılara geniş bir yelpaze sunuyor. Özellikle Gaziantep Oğuzeli’ndeki arsalar, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
Gaziantep ve Şanlıurfa’da arsa yatırımı yapmak isteyenlerin, belirtilen tarihlerde düzenlenecek satış ihalelerini takip etmeleri öneriliyor.
Sitemizdeki dış bağlantılar referans amaçlıdır, dış bağlantıların içeriklerinden kuruluşumuz sorumlu değildir.
Yorum Yap