Gaziantep’te yaşayan Adile ve Coşkun Bozkurt çifti, 30 yıllık evliliklerinde ilk kez anne-baba oldu. Çift, bebek hasretini Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’nde giderdi ve uzun süren bekleyişin ardından Asel Yağmur isimli bebeği kucaklarına aldı.
30 yıl boyunca bir bebek hasretiyle yaşayan Adile ve Coşkun Bozkurt çifti, Gaziantep‘in önde gelen sağlık kuruluşlarından ANKA Hastanesi’nde bu özlemlerine son verdi. Evliliklerinin başından beri bir bebek sahibi olmayı hayal eden çift, çeşitli tedavi yöntemleri denemek ve çocuk sahibi olmak için farklı şehirlerdeki merkezlere başvurdu.
Adile ve Coşkun Bozkurt çiftinin çocuk sahibi olma hayali, yıllar sonra ANKA Hastanesi’nde gerçeğe dönüştü. Çift, uzun zamandır bekledikleri bebeklerine kavuşmanın sevincini yaşadı.
Adile ve Coşkun Bozkurt çifti, tüp bebek yöntemiyle dünyaya gelen kızları Asel Yağmur ile hasretlerine son verdi. Aile, bu süreci yöneten Op. Dr. Yasemin Dokuzoğlu’na teşekkür etti. Adile Bozkurt, “Uzun yıllar çocuk sahibi olmayı hayal ettik. Doğal yollarla çocuk sahibi olamadık. Ama Asel Yağmur’un doğumu, hayatımıza yeni bir umut getirdi” dedi.
Op. Dr. Yasemin Dokuzoğlu, 9 aylık detaylı takiplerinin ardından sağlıklı bir doğum gerçekleştirdiklerini belirtti. Bebek ve annenin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Dokuzoğlu, “Çiftin bebeklerine kavuşmasına yardımcı olduğumuz için çok mutluyuz. Bebek sahibi olmayı arzulayan çiftlerin asla umutsuzluğa kapılmamasını öneririm. Herkes doğru tedavi yöntemi ile sonuca ulaşabilir” dedi.
Gaziantep’teki ANKA Hastanesi, çocuk sahibi olma umudunu yitirmeyen çiftlerin bebek hasretlerini gidermeye devam ediyor. Bozkurt çiftinin hikayesi, umut dolu bir başarı hikayesi olarak tarihe geçti ve çift, 30 yıl sonra bebeklerini kucaklamaktan duydukları mutluluğu ifade etti.
Gaziantephaberler.com Haber Servisi
Sitemizdeki dış bağlantılar referans amaçlıdır, dış bağlantıların içeriklerinden kuruluşumuz sorumlu değildir.
Yorum Yap